OGLASILA SE BOLNICA U SREMSKOJ MITROVICI O IZUJEDANOM DETETU U VRTIĆU: Ovo je prava istina
Hitna pomoć, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

objasnili

OGLASILA SE BOLNICA U SREMSKOJ MITROVICI O IZUJEDANOM DETETU U VRTIĆU: Ovo je prava istina

Iz Opšte Bolnice u Sremskoj Mitrovici nisu mogli da potvrde navode da je dete hospitalizovano zbog ujeda od strane svog vršnjaka

Objavljeno:

Tragom priče da je devojčica, koje ima nepune dve godine, "izujedana" u vrtiću u Sremskoj Mitrovici od strane deteta sa kojim pohađa isti, te da je zbog toga "hitno hospitalizovana", portal Telegraf.rs kontkatirao je bolnicu u pomenutom gradu kako bi proverio ove navode. Internetom se proširila i uznemirujuća fotografija na kojoj je vidi devojčica sa brojnim ranma, koju naš portal nije objavio s obzirom na to da je reč o maloletnom licu.

Iz Opšte Bolnice u Sremskoj Mitrovici nisu mogli da potvrde navode da je dete hospitalizovano zbog ujeda od strane svog vršnjaka.

"Devojčica od godinu i sedam meseci primljenaje u Dečije odeljenje sa povišenim temperaturom, povraćanjem i dijarejom, 18.04. u popodnevnim satima. Lekari jesu primetili ujede , ali to nije bio razlog zbog kog je devojčica hospitalizovana", potvrdio je naš izvor.

Stanje deteta je sada stabilizovano i ona je puštena na kućno lečenje uz propisanu terapiju.

Podsetimo, u Srbiji je jutros odjeknula vest da je u jednom vrtiću u Sremskoj Mitrovici dogodio se incident kada je dete napalo vršnjakinju i tom prilikom joj naneo povrede.

Prema pisanju Informera jedno dete je izujedalo drugo i zbog toga je devojčica završila kod lekara.

Bonus video:

00:19

Policija na groblju u Zlotu

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.